luni, 11 august 2008

Bokura ga Ita


Am gasit un anime foarte tare. Dar din pacate e doar pentru fete, e siropos.



value="http://www.youtube.com/v/svxGgc8xH_k&hl=en&fs=1">


Super anime-ul, pot spune ca mie mi-a dat fluturi in stomac all the way...Interesant este ca nu t poti plictisi niciodata d el(chiar si pt cei care nu prea sunt cu d-astea f romantice & lovey-lovey ), din moment ce intriga este foarte bine realizata si intotdeauna park ti s ascund secrete...Va pot spune cu siguranta ca merita vazut si asteptat cu sufletul la gura...Asta dk va place genul asta d anime-uri...E foarte realist.
Povestea e intre drama si romance(ahh, si slice of life).
Este un anime facut dupa manga cu acelasi nume d 26 ep din care 9 au iesit pana acum subate, din cate stiu eu...Studioul este Artland...
Prima oara o sa vorbesc d grafica care poate parea un pic ciudata la profiluri , insa in rest e foarte buna si poate chiar excelenta... altfel nu as fi scris un topic dsp el laugh Coloana sonora nu pot spune ca m-a impresionat, dar pastreaza atmosfera de sweet-bitter.
Story
Incep cu clasicul so...Este vorba dsp o 'boboaca'-Nanami Takahashi- care vrea sa-si faca prieteni noi la liceu...In noua sa clasa , printre fete, se vorbeste mult dsp Yano Motoharu care in gimnaziu era placut d fete (care si acum este un fel d 'popular guy'). Nana-chan ser indragosteste de Yano si ii destainuie iubirea, mai tarziu, ca si Yano la randul lui sa ii spuna ' te iubesc'. Pe parcurs Nana-chan afla despre trecutul lui Yano, despre fosta lui prietena care a murit intr-un accident de masina, si despre multe alte probleme care incep sa le faca relatia sa scartaie.........Mda....

All in all e o serie frumoasa, interesanta si dulce. Cu siguranta nu-l recomand celor care nu au rabdare la povesti din astea.
Sfarsitul chiar mi s-a parut trist de tot ( si drept urmare vreau manga, luand in seama ca se continua povestea "after 3 years" ...).


Niciun comentariu: