sâmbătă, 13 septembrie 2008

Princes of Soul


Sweet Baby


Interpreta soul şi compozitoarea Macy Gray este cunoscută pentru versatilitatea muzicii ei, fiind recunoscută drept una dintre vedetele incontestabile ale începutului de mileniu.



Solista si compozitoarea Macy Gray a castigat premiul Grammy Best Female Pop Vocal pentru hitul ei din 1999, "I try", care a fost de asemenea nominalizat ca Hitul Anului si Albumul Anului. Albumul sau de debut "On How Life Is" a vandut mai mult de 7 milioane de exmplare in intreaga lume, Cel de-al doilea album, The Id, aparut in 2001, contine niste hituri uluitoare, precum: "Psychopath," "Sexual Revolution" si "Sweet Baby".





Sexual Revolution


Queen of Soul


respect

Aretha Franklin - o
cintareata cu greutate



Si-a lasat amprenta asupra a nici mai mult nici mai putin de 18 piese R&B de locul unu si se afla pe pozitia a doua în topul celor mai premiate femei la Grammy. Aretha Franklin îsi merita pe deplin titlul de Regina a Muzicii Soul si distinctia de „Persoana Anului”, primita în cadrul galei MusiCares, desfasurata recent în Los Angeles.


I Say A Little Prayer

Interpretei de culoare i-au fost recunoscute meritele în muzica dar si munca filantropica desfasurata în zona Detroit, în care a crescut. Desi a ajuns la virsta de 65 de ani si este departe de silueta afisata la începutul carierei sale, Aretha a demonstrat ca stie în continuare secretele unei aparitii de nota zece pe covorul rosu.

luni, 8 septembrie 2008

Coke merchandise for the Beijing Olympics


Coke merchandise for the Beijing Olympics includes twelve trading pins designed by two Chinese artists - Tim Tsui and Alice Chan.

Tim Tsui and Alice Chan.



Tim Tsui

Alice Chan