luni, 18 august 2008

Wall-E’s Eve: Descendant of iPod


Eve is a product of Jonathan Ives


“I wanted Eve to be high-end technology — no expense spared — and I wanted it to be seamless and for the technology to be sort of hidden and subcutaneous. The more I started describing it, the more I realized I was pretty much describing the Apple playbook for design.”

Art Pieces from Audrey Kawasaki


Via NotCot

Sensuous Art Pieces

Mural work by David Choe


More art from previously posted David Choe. There are some photos of him and his latest work on (literally) the walls of Facebook’s offices which have two multi-level buildings.

David Choe at Facebook


Piano and Violin Building in China


This unique piano house was built recently in An Hui Province, China. Inside of the violin is the escalator to the building. The building displays various city plans and development prospects in an effort to draw interest into the recently developed area.


Via WeirdAsiaNews

Japanese Design Barcodes

Japanese Design Barcode turns standard barcodes into appealing and engaging brand elements.” I love these designs for the simple idea that they turn a necessary and mostly unattractive feature of packaging into something that’s quirky and playful, potentially more related to the product and connects with its customer.


Barcode Revolution Gallery - view more designs

By Japanese Design Barcode

From Springwise.com

oneinchpunch

NARUTO


NARUTO în Japonia este o serie manga japoneză scrisă şi ilustrată de Masashi Kishimoto, având şi o adaptare anime. Personajul principal, Naruto Uzumaki, este un ninja adolescent, imprevizibil şi hiperactiv, care este într-o constantă căutare de cunoaştere, visând să devină Hokage, un ninja recunoscut ca cel mai puternic dintre toţi şi liderul satului.

Prima serie animată din cele două serii anunţate, produs de Studio Pierrot şi Aniplex, a avut premiera în Japonia pe TV Tokyo Network şi pe postul satelit Animax pe data de 3 octombrie 2002, şi se află şi la această oră în cadrul programului TV. Naruto a debutat în Statele Unite în cadrul programului Toonami al Cartoon Network, la data de 10 septembrie 2005, iar în Canada pe YTV's Bionix pe data de 16 septembrie 2005. Naruto a început să fie vizionat în Regatul Unit pe programul Jetix pe data de 22 iulie 2006. A început deasemenea să fie difuzat pe Toasted TV pe data de 12 ianuarie 2007, în Australia, deşi putea fi vizionat pe Cartoon Network în 2006. Prima serie a durat 9 sezoane, pe când Naruto: Shippūden şi-a început primul sezon pe data de 15 februarie 2007.


naruto episode 1 part 1

Acţiunea urmăreşte dezvoltării lui Naruto şi a prietenilor săi ca luptători ninja, accentuând interacţiunile dintre ei şi influenţa evenimentelor asupra personalităţii lor. Naruto găseşte doi prieteni si camarazi în Sasuke Uchiha şi Sakura Haruno, doi tineri ninja care au fost grupaţi cu el pentru a forma o echipă condusă de experimentatul profesor Kakashi Hatake.[4] De asemenea Naruto câştigă încrederea tuturor personajelor întâlnite de-a lungul seriilor. Aceştia învaţă noi abilităţi, ajung să se cunoască reciproc şi sa cunoasca alte sate, pornind într-o călătorie ce are ca scop visul lui Naruto de a deveni Hokage al satului Konoha.

De-a lungul seriei, se pune accent pe dezvoltarea personajelor, cu puţine lucruri întâmplătoare. Mai întâi, accentul se pune pe Naruto, Sasuke şi Sakurei, membrii Echipa 7. Totuşi, şi alte personaje sunt prezentate în aceeaşi ipostază, cum ar fi Kakashi, Tsunade, Jiraiya, la fel şi membrii celorlalte echipe şi sate. Câteva personaje negative sunt prezentate de asemenea, primul fiind Zabuza Momochi, din satul Kiri şi partenerul său, Haku. Mai târziu, în timpul Examenelor Chunin, Orochimaru şi Kabuto Yakushi, mâna sa dreapta, sunt prezentaţi. In timplul aceleaşi perioade sunt prezentaţi şi trei ninja cunoscuţi ca "Sand Siblings" (Fraţi Nisipului). Aceşti fraţi sunt din Sunagakure şi îi includ pe Temari, Kankuro, şi Gaara. Mai târziu, o organizaţie misterioasă numită Akatsuki începe să îl urmărească pe Naruto pentru Vulpea cu Nouă Cozi sigilată în interiorul lui.



Naruto Uzumaki

Naruto Uzumaki este principalul protagonist al seriilor Naruto. Este primul personaj creat de Kishimoto în timpul concepţiilor iniţiale ale seriilor, fiind destinat să aibă numeroase trăsături din alte creaţii shōnen, inclusiv Son Goku din seriile Dragon Ball. Naruto este un ninja afiliat cu satul Konoha, dorind să devină un Hokage, sau liderul satului. Datorită faptului că este gazda Vulpii cu Nouă Cozi, este ostracizat de ceilalţi săteni. El compensează acest lucru cu personalitatea sa şi, pe parcursul seriilor, reuşeşte să se împrietenească cu alţi ninja din satul Konoha şi din alte sate. Are o relaţie foarte apropiată cu colegul lui ninja, Sasuke Uchiha ninja, tratându-l ca un frate.

Sasuke Uchiha

Sasuke Uchiha este unul din membrii Echipei 7. A fost creat de Kishimoto pentru a fi un rival pentru Naruto, la fel şi un "geniu
rece", lucru care după părerea lui Kishimoto, a fost o parte integrală a unei rivalităţi ideale. Este printre puţinii membrii ai clanului Uchiha, datorită faptului că fratele său, Itachi Uchiha, i-a ucis pe ceilalţi. Datorită acestui lucru, Sasuke creşte cu o personalitate rece, având ca dorinţă uciderea fratelui său. Interacţiunile sale cu membrii echipei, mai ales cu Naruto Uzumaki, îl fac să se concentreze mai puţin la răzbunare, însă întâlnirea cu Itachi, care îl lasă pe Sasuke învins mental şi fizic, îl determină pe Sasuke să plece din sat şi să caute mai multă putere din partea criminalului Orochimaru.Dupa 3 ani Sasuke, realizand ca nu mai are ce invata de la Orochimaru il ucide pe acesta si recruteaza o echipa pentru a il gasi pe Itachi Uchiha. Cea mai mare parte a părţii secunde se axează pe încercările colegilor săi de al recupera de la Orochimaru.

Sakura Haruno

Sakura Haruno este singura membră feminină a Echipei 7. Kishimoto a creat-o ca eroină a seriei, cu toate că el recunoscuse că avea o percepţie vagă asupra eroinei ideale. Ca şi copil, Sakura a fost ironizată de ceilalţi copii datorită frunţii sale mari, trăsătură pe care Kishimoto încercase să o includă în apariţiile Sakurei, însă atenuată de Ino Yamanaka. Pe măsură ce cele două se maturizează, fetele continuă să se distanţeze datorită sentimentelor împărtăşite pentru Sasuke Uchiha. Pe parcursul părţii întâi, Sakura este infatuată cu Sasuke şi izbucneşte în faţa avansurilor lui Naruto Uzumaki. Doamne ce-l mai buseste pe Naruto...După ce Sasuke părăseşte satul, ea devine mai puternică antrenându-se cu Tsunade. În partea a doua, ea arată nişte abilităţi cu înalte efecte şi o atitudine mai degajată faţă de Naruto.In Naruto Shippuuden Sakura devine mai serioasa si mai sigura pe ea devenind astfel lidera grupului de ninja medicali si luptand pt a-l recupera pe Sasuke.

Sakura the medical ninja with super strength i just love this girl


Kakashi Hatake

Kakashi Hatake este liderul Echipei 7 şi profesorul trioului format din Naruto, Sasuke şi Sakura. Kishimoto dorea iniţial ca Kakashi să fie prezentat mai devreme în seriile Naruto, creându-l ca o persoană maleabilă, care va putea menţine Echipa 7 în alertă. Kakashi tratează conducerea sa într-o manieră detaşată, având ca rezultat întârzieri repetate la întruniri. O prezentare a trecutului său ne prezintă acest lucru ca rezultat al unui incident la care era martor şi în care îşi pierde viaţa un coechipier de-al său, Obito Uchiha, care i-a dat lui Kakashi ochiul său Sharingan, transmiţându-i multe trăsături personale precum întârzierea. Datorită Sharinganului lui Obito, Kakashi a căpătat reputaţia de ninja puternic şi îndemânatic, căpătând titlul "Copy Ninja Kakashi". Deşi este mentorul celor trei membrii ai Echipei 7, se concentrează pe antrenarea lui Sasuke, pe măsură ce seriile continuă, învăţându-l tehnica sa Chidori; totuşi, este incapabil să îl oprească pe Sasuke să părăsească satul pentru ca acesta să îl caute pe Orochimaru pentru mai multă putere.


Naruto: Shippūden (Naruto: Hurricane Chronicles) este continuarea anime-ului Naruto şi acoperă seria manga Naruto de la volumul 28 mai departe. După ce se antrenează doi ani jumătate cu Jiraya, Naruto se întoarce în Konoha, unde reîntâlneşte prieteni lăsaţi în urmă, şi reface Echipa 7, acum numită Echipa Kakashi, cu Sai înlocuindu-l pe Sasuke. Toţi colegi lui Naruto s-au maturizat şi au crescut în rang, unui mai mult decât alţi. Spre deosebire de seria originală unde ei jucau roluri minore, organizaţia Akatsuki devine principalul antagonist al seriei.

Adaptarea TV a Naruto: Shippūden şi-a avut debutul în Japonia la 15 februarie, 2007 pe TV Tokyo, şi în Filipine la 28 ianuarie, 2008 pe ABS-CBN. Naruto Shippūden inca se difuzeaza, ajungand saptamana aceasta la episodul 71.

Animations

Raven Story



En Tus Brazos



RibA



fin d'ete



Holding Your Breath - Anthony A. Lucas



Icarus and the Tree Herder



IMAGO



The Aroma of Tea



Un giorno di vita

The legend of Shangri-la




Piano animation

The Piano



Corpse Bride Piano Duet

Japanesse and Chinese animation

Japanese Independent Animation





水彩



Jinsha



Chinese animation







Plum



Hibiscus